Linkbuilding uitbesteden

Bekijk de kosten van linkbuilding uitbesteden

20%

Korting

180,- Vanaf prijs

150,-   per Maand

Geen opstartkosten

No-cure, no-pay

Vaste voordeelprijs

Wat is linkbuilding uitbesteden?

Linkbuilding uitbreiden

De gemiddelde duur van deze dienst: 2 uur per maand

Wanneer u linkbuilding uitbesteed, kunnen de specialisten die zijn aangesloten bij ServiceRight Multimedia ervoor zorgen dat uw website hoger eindigt in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. We zien vaak dat de kennis bij veel bedrijven ontbreekt om het linkbuilden goed uit te kunnen voeren. Daarnaast is er ook weinig tot geen tijd voor om dit uit te zoeken en vervolgens te implementeren. Daarom kunt u nu via ServiceRight Multimedia een SEO-specialist inhuren die het linkbuilden voor u uitvoert.

Linkbuilding uitbesteden

180,- Vanaf prijs:

150,- per Maand

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief Advies

Inclusief Voorbereidingsfase

Inclusief Beheerfase

Inclusief Maandelijkse Rapportage

Inclusief 20% Korting

GRATIS Analyse!

Linkbuilding uitbreiden

Hierdoor kunt u zich concentreren op waar u echt goed in bent! De risico’s van het linkbuilden worden steeds groter en om te voorkomen dat u in de problemen komt en u omzet zal verliezen, kunt u het linkbuilden het best aan een professional overlaten. Zo ziet u uw website stijgen in de zoekresultaten en hiermee ook de bezoekers en uw omzet!

Veelgestelde vragen over linkbuilding uitbesteden

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is een van de belangrijkste taken voor een SEO-specialist. Zoekmachines zoals Google en Bing zien een link van de ene website naar een andere website als een soort stem. Deze stem geeft aan hoe belangrijk de website is voor de zoekmachines. Google zal er dan voor zorgen dat de website goed vindbaar is op de zoekwoorden (keywords) die relevant zijn aan de website. Deze “stemmen” worden backlinks of links genoemd. SEO-specialisten zorgen ervoor dat de backlinks naar een website worden verkregen of gebouwd, vandaar de term “linkbuilding”. Het is belangrijk dat linkbuilding op de juist manier gebeurd. Het is namelijk ook mogelijk om links te verzamelen op de verkeerde websites of irrelevante websites. Er zijn vele regels aan verbonden en als dit misgaat, kan Google dit ook gelijk herkennen. Ze kunnen u dan zo straffen voor het linkbuilden en de website een penalty geven. Hierdoor wordt de website helemaal niet meer getoond in de zoekresultaten en dit kan ertoe leiden dat u klanten en dus omzet mist. Dat is natuurlijk zonde, want als u het goed doet, heeft u juist profijt van linkbuilding!

We raden u daarom aan om een echte SEO-specialist in te schakelen voor deze taak, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken of de links die geplaatst worden wel juist zijn. U kunt vertrouwen op de expertise van de specialisten en profijt hebben van het linkbuilden in plaats van juist uw positie verliezen. Zo kunt u profiteren van meer omzet en meer bezoekers op uw website!

Wat zijn backlinks?

Bij linkbuilding gaat het erom dat u zoveel mogelijk backlinks krijgt. Deze backlinks dienen relevant aan uw website te zijn en ook zoveel mogelijk linkkracht (link juice) te hebben. Veel webmasters zijn ervan overtuigd dat het verkrijgen van zoveel en zo kwalitatief mogelijke backlinks zeker de helft uitmaakt bij het bepalen van de rankings. 

Links kunnen worden geplaatst op de volgende posities: In de sidebar, in de footer, in de content en in Iframes. Daarnaast kunnen links ook site-wide worden geplaatst. Site-wide links zijn links die op elke pagina van een website voorkomen. Deze links zijn sterker dan links die op een enkele pagina voorkomen. Echter, kan dit ook in uw nadeel werken doordat Google site-wide links vaak ziet als spam links.

Om te controleren of een backlink sterk genoeg is, kunt u de kracht van een backlink meten Dit kan met verschillende SEO-tools zoals: Majestic, Moz Toolbar, Cognitive SEO, Pagerank (verschillende tools). Deze tools zijn vaak kostbaar en ook lastig in gebruik. De SEO-specialisten die zijn aangesloten bij ServiceRight Multimedia werken al langere tijd met deze tools en weten precies hoe ze deze het beste kunnen inzetten om uw doel te kunnen bereiken. Elke tool gebruikt verschillende statistieken om de kracht van een backlink te meten. Het plaatsen van backlinks moet zorgvuldig gedaan worden en het is niet de bedoeling dat er zonder nadenken overal links worden geplaatst. Laat dit over aan een specialist en boek deze nu via ServiceRight Multimedia zodat ze gelijk voor u aan de slag kunnen!

Wat zijn de kosten om linkbuilding te laten doen?

De kosten van linkbuilden kunnen erg verschillen. Zo kunt u bijvoorbeeld een langer traject aangaan samen waarbij er maandelijks een bedrag wordt betaald, maar het kan ook zijn dat er een pakket van een aantal links wordt afgenomen. Dit kan allemaal in overleg met de SEO-specialist waarmee u samen gaat werken. Bij het linkbuilden moet er vaak ook betaald worden voor de links die er geplaatst worden op de websites, het kan ook om een linkruil gaan, maar als er geen interessante websites tussen zitten voor de andere partij, wordt er betaald voor de links. Deze kosten worden vervolgens weer doorgezet naar u als opdrachtgever. Dit is uiteraard allemaal in overleg zodat u niet ineens voor een verrassing komt te staan. 

Maar waar kunt u dan rekening mee houden qua kosten voor het linkbuilden? Wanneer u een langere samenwerking aangaat, kunt u rekening houden met prijzen vanaf €75 per maand. Er kan ook per uur worden betaald, dit is vaak het uurtarief van een SEO-specialist en dit is rond de €80 per uur. U kunt er bij deze specialisten wel vanuit gaan dat het werk professioneel wordt uitgevoerd en dat u de resultaten snel terug kunt zien in het aantal bezoekers! Overleg van tevoren goed met de SEO-specialist die u via ServiceRight Multimedia inschakelt wat de verwachtingen zijn, zodat zij hier ook op kunnen inspelen en ervoor kunnen zorgen aan deze verwachtingen te kunnen voldoen.

Wat is het stappenplan van linkbuilding?

Het linkbuilding proces voor de klanten van ServiceRight Multimedia werkt als volgt:

  1. Website audit
    Er wordt ten eerste een analyse gemaakt van de links die website nodig heeft. Wat is de positie momenteel op de belangrijkste zoekwoorden? Waar moet er op gefocust worden? Deze analyse is erg belangrijk omdat hier uiteindelijk de strategie en uitvoering op aangepast worden.
  2. Strategie
    Vervolgens wordt er gekeken naar hoe deze links kunnen worden verkregen. Dit kan op verschillende creatieve manieren. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het eerder genoemde linkruilen. Dit betekent dat de andere partij een link van uw website plaatst en u vervolgens op een andere website een link van de andere partij terug plaatst. Dit is vaak een goedkopere optie omdat er dan geen geld wordt betaald en daarnaast heeft u allebei baat bij deze ruil. Een andere optie is om de links te kopen. Dit kan een optie zijn wanneer u geen mogelijkheid heeft om de links te ruilen of wanneer de tegenpartij dit niet ziet zitten. In dit geval betaalt u ervoor om een link te plaatsen op de website. Dit is vaak een vast bedrag voor een permanente link of is een bedrag per jaar.
  3. Uitvoering
    Ten slotte worden de links geplaatst op de websites. Alles wordt genoteerd in de maandelijkse rapportages. De resultaten van linkbuilding worden met de SEO-tools goed bijgehouden. Op deze manier kan ServiceRight Multimedia wanneer nodig ook bijsturen. Hiermee kan ook de SEO-specialist u voorzien van updates en makkelijk de resultaten tonen.

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Linkbuilding uitbesteden geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw marketing dienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en bureau waarbij u de marketing dienst wilt afnemen.

Stap 3

Uw bedrijfsopzet en promotie is in handen bij een van onze erkende en professionals bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Marketing voor uw Linkbuilding uitbesteden?

500+ aangesloten servicepunten (Marketing bureaus)

3 feedback rondes op alle afgeronde projecten

Gecertificeerde marketing bureaus van Nederland

Op maat toegewezen marketing bureau op basis van uw behoefte

Vaste prijs voor uw totale project

Ervaringen met ServiceRight

9.5 van 7742 klantenbeoordelingen

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Marketing

-20%

Teksten schrijver NU tijdelijk 20% korting

SEO Copywriting
Vloeiend Nederlands
Andere talen (op aanvraag)

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke