Logo laten maken

bekijk de kosten van een logo maker

20%

Korting

228,- Vanaf prijs

190,-   per Logo

Geen opstartkosten

No-cure, no-pay

Vaste voordeelprijs

Wat doet een logo maker?

Logo laten maken

De gemiddelde duur van deze dienst: Tussen 4 en 8 uur

Een logo is vaak het eerste touchpoint voor een klant met uw bedrijf. Het logo moet daarom uw doelgroep direct aanspreken en ook herkenbaar worden voor uw doelgroep. Zodra ze uw logo zien, moeten ze direct weten dat het gaat om uw bedrijf. Hetgeen waar uw bedrijf voor staat moet overgebracht worden middels het logo. Het is het belangrijkst dat het logo past bij uw bedrijf.

Logo laten maken

228,- Vanaf prijs:

190,- per Logo

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief Advies

Inclusief Voorbereidingsfase

Inclusief 3 Concepten

Inclusief 3 Aanpassing rondes

Inclusief 20% Korting

Inclusief GRATIS Levering in Vector formaten (jpg, png, eps en pdf)

Logo laten maken

Het is belangrijk dat u volledig tevreden bent over het logo. Het is de bedoeling dat het logo blijft bestaan zolang als het bedrijf bestaat. Daarnaast moet het goed aansluiten bij de rest van de huisstijl wat u in gedachten heeft. In de ideale situatie wordt de huisstijl ontworpen op basis van het logo. Het ontwerpen van het logo moet in de perfectie worden uitgevoerd en daarom moet u dit laten doen door een professional!

Veelgestelde vragen over logo maker

Wat zijn de kosten om een logo te laten maken?

Het is belangrijk om te investeren in het laten maken van een logo. Dit is immers één van de belangrijkste aspecten bij het opzetten van uw bedrijf. Dit bepaalt de uitstraling en daarmee ook de doelgroep. Bekijk het laten maken van een logo als een investering waar u en uw bedrijf de rest van het bestaan van uw bedrijf profijt van hebben! De kosten van het maken van een logo kan erg variëren. Wilt u een simpel logo en heeft u al precies in gedachten wat u wilt en moet dit alleen nog netjes worden uitgewerkt? Dan is dit vaak een goedkopere oplossing, omdat er minder tijd voor de ontwerper in gaat zitten. Hij of zij hoeft immers niet meer te brainstormen over het concept en kan gelijk aan de slag met het uitwerken van het logo! Of is het de bedoeling dat de ontwerper vanaf een nul-punt begint en alle ideeën met u moet overleggen nadat het idee voor het logo is verzonnen? Hier gaat uiteraard meer werk in zitten en zal daardoor ook duurder zijn. Er wordt wel gekeken met het oog van een ontwerper en dat is ook veel waard!

Een ontwerper met veel ervaring vraagt gemiddeld €80 per uur om een logo te ontwerpen. Afhankelijk van hoelang de designer met het logo bezig is, worden dus (mede) de kosten bepaald. Het is bij sommige partijen ook mogelijk om een vaste prijs af te spreken, dit ligt vaak rond de €100 à €200. Bij de vaste tarieven is het vaak zo dat u één of twee correctierondes heeft

Kan ik mijn logo laten maken door studenten voor een goedkoop logo?

Het is mogelijk dat het servicepunt dat aan de slag gaat met uw logo een student is. Bij ServiceRight Multimedia werken we echter alleen met erkende partijen, dus de student heeft óf al jarenlange ervaring in het maken van logo’s of is aangesloten bij een erkend bedrijf. Dit is om de kwaliteit te kunnen garanderen en ervoor te zorgen dat uw logo een professioneel logo is. Het is daarom ook niet zo dat wanneer een student uw logo maakt, dit goedkoper is. Bij het laten ontwerpen van een logo moet u zich richten op de kwaliteit en op het eindresultaat. Het logo komt straks overal op te staan: boven de winkel, op de website, op social media, in de nieuwsbrieven, op pakketten etc. Het is daarom van groot belang dat het logo perfect past bij uw bedrijf. Wij raden u daarom ook aan om te kijken naar het eindresultaat en wat u wilt bereiken in plaats van naar wie er een goedkoop logo kan maken. 

Bij sommige logo’s weet u al gelijk welk bedrijf erbij hoort, terwijl bijvoorbeeld de bedrijfsnaam weg wordt gelaten. Dit wilt u uiteraard ook bereiken met uw logo! Het logo moet eenvoudig te herkennen zijn en een echte stijl hebben! Het creëren van een uniek logo kost iets meer tijd en is daarom kostbaarder dan een logo dat kant-en-klaar is en lijkt op de logo’s van uw concullega’s. Kies voor een logo op maat via ServiceRight Multimedia en schakel de specialist in die voor u het perfecte logo kan maken!

Kan ik een houten, embleem of 3D logo laten maken?

Het is mogelijk om een houten, embleem of 3D logo te laten maken. Er zijn hiervoor specialisten aangesloten bij ServiceRight Multimedia die u hierin kunnen voorzien.

Logo op hout
Heeft u het logo al laten ontwerpen en wilt u deze nu laten aan zien aan de rest van de wereld? Dat kan bijvoorbeeld met een logo op hout! Een mooi idee is om het logo op een houten bord te laten drukken. Dit bord kunt u bijvoorbeeld bij het bedrijf ophangen, zodat iedereen weet dat u daar zit. Daarnaast kunt u dit houten bord ook meenemen naar beurzen om aan te geven waar u staat. Hout geeft vaak een warme sfeer mee en zorgt ervoor dat mensen zich snel thuis voelen. Het geeft een extra dimensie aan uw bedrijf! 

Emblee
Een embleem met uw logo is eenvoudig te bestellen via ServiceRight Multimedia. Een embleem wordt vaak gebruikt om bijvoorbeeld op bedrijfskleding te naaien. Hiermee is het duidelijk wie er bij het personeel hoort en kan iedereen dit ook goed herkennen. Het is ook erg leuk als cadeautje om mee te geven aan relaties, zodat zij het embleem ergens op kunnen borduren zodat de naamsbekendheid van uw bedrijf ook groter wordt! De emblemen kunt u gebruiken voor verschillende doeleinden, zowel voor bijvoorbeeld kleding als tassen.

3D logo
Het laten maken van een 3D logo is echt iets uit deze tijd! Met de 3D-printers die steeds meer te zien zijn, wordt er ook meer geëxperimenteerd met 3D. Het is bijvoorbeeld een erg leuk idee om een 3D-beeld te tonen bij de ingang van uw bedrijf. Dit springt gelijk in het oog en kunt u een goede eerste indruk mee maken! Wanneer het 3D logo niet te groot is, is het ook leuk om deze mee te nemen naar bijvoorbeeld evenementen en beurzen. 

Laat uw logo op hout, embleem of 3D logo nu maken door een van de specialisten aangesloten bij ServiceRight Multimedia.

In welke steden wordt er het meest gezocht naar iemand die een logo wilt laten maken?

De steden waarin er het meest gezocht wordt naar iemand die een logo kan maken zijn:

  • Logo laten maken Haarlem
  • Logo laten maken Maarssen
  • Logo laten maken Alkmaar
  • Logo laten maken Amsterdam
  • Logo laten maken Eindhoven

Logo maker in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Logo laten maken geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw marketing dienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en bureau waarbij u de marketing dienst wilt afnemen.

Stap 3

Uw bedrijfsopzet en promotie is in handen bij een van onze erkende en professionals bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Marketing voor uw Logo laten maken?

500+ aangesloten servicepunten (Marketing bureaus)

3 feedback rondes op alle afgeronde projecten

Gecertificeerde marketing bureaus van Nederland

Op maat toegewezen marketing bureau op basis van uw behoefte

Vaste prijs voor uw totale project

Ervaringen met ServiceRight

9.5 van 7742 klantenbeoordelingen

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Marketing

-20%

Teksten schrijver NU tijdelijk 20% korting

SEO Copywriting
Vloeiend Nederlands
Andere talen (op aanvraag)

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke