Tekstschrijver

Bekijk de kosten van een tekstschrijver

20%

Korting

6,- Vanaf prijs

5,-   per Pagina

Geen opstartkosten

No-cure, no-pay

Vaste voordeelprijs

Wat doet een tekstschrijver?

Tekstschrijver

De gemiddelde duur van deze dienst: 0,5 uur per pagina

Een tekstschrijver schrijft teksten met verschillende doeleinden. Dit kan bijvoorbeeld voor een website zijn, maar het kan ook zijn voor een reclame of een voorlichting. Een tekstschrijver kan dus erg breed te werk gaan en werkt altijd in overleg met de opdrachtgever. Hierdoor is het zeker dat de teksten aansluiten op uw doel. Een tekstschrijver kan ook gespecialiseerd zijn in een bepaald onderwerp, maar het kan ook zijn dat de tekstschrijver gespecialiseerd is in een bepaald type tekst zoals bijvoorbeeld websiteteksten.

Tekstschrijver

6,- Vanaf prijs:

5,- per Pagina

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief Advies

Inclusief 200 woorden!

Inclusief 20% Korting

GRATIS Analyse!

Tekstschrijver

Heeft u een opdracht klaar liggen voor een tekstschrijver en weet u al precies wat u nodig heeft? Zoek dan op ServiceRight Multimedia de perfecte tekstschrijver voor uw opdracht zodat de opdracht snel en nauwkeurig uitgevoerd kan worden! Het is uiteraard de bedoeling dat de teksten de boodschap overbrengen en dat er een pakkende tekst van gemaakt wordt.

Veelgestelde vragen over een tekstschrijver

Wat doet een freelance tekstschrijver?

Een tekstschrijver is vaak werkzaam bij een bedrijf en/of organisatie en een freelance tekstschrijver verdient het inkomen zelfstandig met het schrijven van de teksten per tekst. Het voordeel van een freelance tekstschrijver is dat ze vaak flexibel zijn en zelf de opdrachten kunnen selecteren en bepalen of ze opdracht willen aannemen. Met het gebruik van een freelance tekstschrijver kun je de tekstschrijver ook selecteren op het specialisme. Een voordeel van een tekstschrijver die in dienst is bij een bedrijf is dat er vaak zekerheid is dat de opdracht wordt uitgevoerd en ze goed de tone of voice van het bedrijf kennen en hier de teksten op kunnen aanpassen. Zo hebben zowel een freelance tekstschrijver als een tekstschrijver aangesloten bij een bedrijf verschillende voordelen. Het belangrijkste is dat de tekstschrijver wordt ingeschakeld voor de klus die het best past bij de opdracht. 

Een freelance tekstschrijver doet hetzelfde als een reguliere tekstschrijver. Ze schrijven teksten voor verschillende doeleinden. Het is voor particulieren mogelijk om een freelance tekstschrijver in te schakelen, maar ook als bedrijf zijnde. Wellicht gaat uw bedrijf een nieuwe website lanceren, maar heeft u geen eigen tekstschrijver in dienst. In dat geval kunt u gebruik maken van een freelance tekstschrijver. Met een tekstschrijver weet u zeker dat de teksten kloppen, grammaticaal correct zijn en dat het doel van de teksten voor ogen wordt gehouden. 

Een ander voordeel van een freelance tekstschrijver is dat u niet direct een tekstschrijver in dienst hoeft te nemen. Dit is ideaal voor als u eenmalig teksten nodig heeft. Wanneer het vaker voorkomt, kunt u overwegen een vaste tekstschrijver in dienst te nemen.

Wat zijn de kosten en tarieven van een tekstschrijver?

De kosten van een tekstschrijver zijn afhankelijk van de lengte van de tekst. Vaak rekenen tekstschrijvers kosten per woord. Dit is gemiddeld €0,46 per woord. Om een juiste prijsberekening te maken voor de teksten die u nodig heeft, kunt u de online tool invullen op de website. U kunt daar het onderwerp invullen en hoeveel woorden de teksten moeten bevatten. Daarnaast kunt u ook in de opties aangeven of de teksten volgens de SEO richtlijnen geschreven moeten worden. Al deze mogelijkheden hebben invloed op de uiteindelijke prijs van de teksten. Naar aanleiding hiervan kan er een juiste prijsberekening gemaakt worden. Dit is direct te zien op de website, dat is wel zo overzichtelijk voor u en biedt ook transparantie zodat u niet later nog voor verrassingen komt te staan.
Het lijkt wellicht soms een investering om een tekstschrijver in te schakelen, maar zie het ook als een investering. Met een goede tekst maakt u direct een goede indruk en een goede tekst kan ervoor zorgen dat die ene klant toch kiest om voor u te kiezen in plaats van voor de concurrent. Daarnaast: als u eenmaal de teksten goed heeft staan, heeft u hier geen omkijken meer naar. Wellicht als u zelf de teksten schrijft, blijft u twijfelen of de tekst wel goed genoeg is en/of er geen spelfouten in staan. Met het gebruik van een tekstschrijver kunt u er vanuit gaan dat de teksten kloppen en dat deze pakkend geschreven worden!

In welke Nederlandse steden is een tekstschrijver het meest gezocht?

In de volgende steden wordt er het vaakst gezocht naar een tekstschrijver:

  • Tekstschrijver Breda
  • Tekstschrijver Eindhoven
  • Tekstschrijver Groningen
  • Tekstschrijver Amsterdam
  • Tekstschrijver Utrecht
  • Tekstschrijver Arnhem
  • Tekstschrijver Leeuwarden
  • SEO tekstschrijver Assen

Zijn jullie tekstschrijvers ook SEO-tekstschrijvers?

Er zijn tekstschrijvers aangesloten bij ServiceRight Multimedia die gespecialiseerd zijn in SEO-teksten. Dit houdt in dat niet alle tekstschrijvers SEO-tekstschrijvers zijn, maar dat deze zeker wel bij ons zijn aangesloten! Tijdens het boeken van uw tekstschrijver kunt u zelf aangeven of SEO een onderdeel van de opdracht is. Wanneer het voor u niet van belang is dat de teksten volgens SEO-richtlijnen geschreven worden, kunt u deze optie dus openlaten. Wanneer u deze optie wel aanvinkt, gaan wij op zoek naar de juiste tekstschrijven die deze opdracht voor u kan uitvoeren en die is gespecialiseerd in het schrijven van SEO-teksten. 

Wanneer het belangrijk is dat er rekening gehouden moeten worden met SEO, is het altijd belangrijk dit van tevoren aan te geven. Niet alleen de prijs is hiervan afhankelijk, maar dus ook welke tekstschrijver wordt toegewezen aan de opdracht.

SEO-teksten zorgen ervoor dat de teksten hoger eindigen in de zoekresultaten van Google en daardoor beter vindbaar zijn. Dit is dus ideaal als de teksten geschreven worden voor een website. In dit geval wilt u graag vindbaar zijn zodat potentiële klanten u ook makkelijk kunnen terugvinden binnen Google. Wanneer het bijvoorbeeld om een tekst gaat die op een flyer of in een folder komt, is het niet van belang dat de teksten volgens SEO-richtlijnen geschreven worden en dan kan de focus meer liggen op het overtuigen van de mensen en het pakken met de juiste woorden en teksten. Doordat hier ook bij SEO-teksten rekening wordt gehouden, liggen de tarieven hoger. Er moet immers rekening gehouden worden met meerdere aspecten.

Kan ik ook een Engelse tekstschrijver aanvragen?

Het is ook mogelijk om bij ServiceRight Multimedia een Engelse tekstschrijver aan te vragen. Tijdens het boeken van uw tekstschrijver, kunt u aangeven in welke taal de teksten geschreven moeten worden. Hierdoor kunnen we de passende tekstschrijver voor u aanbevelen die gespecialiseerd is in het schrijven van teksten in de taal naar keuze, in dit geval dus Engels. Voor teksten in een andere taal dan Nederlands is het belangrijk om een tekstschrijver in te schakelen die de taal foutloos kan schrijven. Zodra er tools worden gebruikt zoals bijvoorbeeld Google Translate, dan klopt de zinsopbouw in het Engels niet, waardoor de teksten niet goed uit de verf komen. Heeft u een Engelse tekst nodig? Laat deze daarom altijd schrijven door een specialist die ervoor kan zorgen dat de Engelse teksten niet alleen foutloos geschreven zijn, maar ook grammaticaal kloppen.

Naast volledige teksten laten schrijven in bijvoorbeeld het Engels, is het ook mogelijk om teksten te laten redigeren of te vertalen. Deze opties hebben uiteraard een eigen prijs en u kunt deze opties allemaal aangeven tijdens het boeken van uw tekstschrijver. Hoe completer de opdracht is die u indient, hoe sneller wij de juiste tekstschrijver bij de opdracht kunnen zoeken en hoe eerder u teksten klaar zijn voor gebruik

Naast Engels, is het ook mogelijk om teksten te laten schrijven, redigeren of vertalen in andere talen. Heeft u een tekst nodig in een taal die u zelf niet kunt schrijven? Huur dan een tekstschrijver in via ServiceRight Multimedia en laat de teksten foutloos schrijven!

Tekstschrijver in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Tekstschrijver geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw marketing dienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en bureau waarbij u de marketing dienst wilt afnemen.

Stap 3

Uw bedrijfsopzet en promotie is in handen bij een van onze erkende en professionals bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Marketing voor uw Tekstschrijver?

500+ aangesloten servicepunten (Marketing bureaus)

3 feedback rondes op alle afgeronde projecten

Gecertificeerde marketing bureaus van Nederland

Op maat toegewezen marketing bureau op basis van uw behoefte

Vaste prijs voor uw totale project

Ervaringen met ServiceRight

9.5 van 7742 klantenbeoordelingen

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Marketing

-20%

Teksten schrijver NU tijdelijk 20% korting

SEO Copywriting
Vloeiend Nederlands
Andere talen (op aanvraag)

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke