Fotograaf

Bekijk de kosten van een fotograaf

20%

Korting

82,80 Vanaf prijs

69,-   per uur

Geen opstartkosten

No-cure, no-pay

Vaste voordeelprijs

Wat doet een fotograaf?

Fotograaf

De gemiddelde duur van deze dienst: 1 uur

U heeft een speciale dag op de planning staan en wilt deze graag vast laten leggen. In dit geval is een fotograaf de ideale mogelijkheid om de dag vast te laten leggen. Een goede fotograaf kan de sfeer van het moment goed vast leggen en weet precies op het juiste moment de juiste positie aan te nemen zodat het juiste moment wordt vastgelegd. Laat uw vrienden en/of familie van het moment meegenieten en zet deze personen niet in als fotograaf. Zo komen ook zij op de foto’s en kunnen zij heerlijk genieten van de speciale dag.

Fotograaf

82,80 Vanaf prijs:

69,- per uur

Inclusief Arbeid

Inclusief BTW

Inclusief Advies

Inclusief Voorbereidingsfase

Inclusief Werkvoorbereidingsfase

Inclusief Foto Edit fase

Inclusief 20% Korting

Inclusief GRATIS voorrijkosten

Fotograaf

Een fotograaf kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. Dit kan bijvoorbeeld een bruiloft zijn, maar ook voor een zwangerschapssessie, een newborn shoot of een cakesmash fotoshoot. Daarnaast kan het ook zijn dat u voor uw nieuwe winkel/restaurant een fotograaf wilt inschakelen of een speciale fotoshoot wilt doen samen met uw huisdier. Voor elke gelegenheid is er een geschikte fotograaf te vinden die voor u de fotoshoot kan uitvoeren.

Veelgestelde vragen over een fotograaf

Waar wordt op gelet bij het kiezen van een fotograaf?

Als eerst bepaalt u het doel dat u heeft voor de fotoshoot. Er zit namelijk veel verschil in bijvoorbeeld een bruiloft of geboortefotografie. Wanneer u het doel heeft bepaald, kunt u dat bij het boeken op ServiceRight Multimedia aangeven. Zo worden alvast de eerste fotografen geselecteerd! Zo zorgen we er voor dat een echte specialist uw fotoshoot kan uitvoeren.

Zodra u het doel heeft bepaald voor de shoot, kunt u aangeven in welk gebied de shoot plaats moet vinden. Wellicht wilt u dat de shoot bij u thuis wordt uitgevoerd of juist op het strand of op locatie in de studio. Al deze locaties hebben een eigen sfeerbeeld en zorgen voor een ander soort foto’s. Wanneer u een fotograaf wilt boeken voor bijvoorbeeld een bruiloft, dan zal de fotograaf de gehele dag op een bepaalde locatie aanwezig moeten zijn. U kunt aangeven op welke locatie u wilt dat de fotoshoot uitgevoerd wordt.

Bij het kiezen van een fotograaf moet u ook weten welke stijl er bij u past. Elke fotograaf heeft zijn eigen stijl en hoewel ze zich kunnen aanpassen naar uw wensen, zal er toch een zogenoemde handtekening te zien van de fotograaf. Wanneer u kiest voor een fotograaf die fotografeert in de stijl die u mooi vindt, kunt u er ook zeker van zijn dat de foto’s straks voldoen aan uw wensen.

Zodra u alle bovenstaande opties heeft overwogen, is het ook belangrijk om een bepaalde klik te hebben met de fotograaf. Na een kennismakingsgesprek weet u zeker dat dit de juiste fotograaf is voor uw shoot!

Wat kan ik alvast voorbereiden voor de fotograaf?

Er zijn verschillende dingen die u alvast kunt voorbereiden voor de fotograaf. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van het doel van de shoot. Zo is het bij kinderen bijvoorbeeld belangrijk dat ze uitgeslapen zijn en bij baby’s dat zij ook de voeding al hebben gehad zodat zij rustig kunnen blijven liggen en niet onrustig worden. Daarnaast kunt u ook alvast bedenken wat voor kleding u graag wilt gebruiken en in welke setting u wilt dat de kinderen zitten. Wilt u bijvoorbeeld broers en/of zussen bij elkaar op de foto hebben of gaat het alleen om één kindje. Heeft u een idee van een bepaalde foto? Bedenk dit alvast van tevoren en als dit mogelijk is, bespreek het dan ook van tevoren met de fotograaf, zodat u na afloop ook precies de foto’s heeft die u zo graag wilde hebben.

Bij een shoot voor bijvoorbeeld een restaurant zou u alle gerechten alvast voor kunnen bereiden en klaar kunnen zetten zodat de fotograaf zo snel mogelijk alle gerechten kan vastleggen. Zo kunt u meer gerechten vastleggen en ook in verschillende posities. 

Hoe beter de voorbereidingen zijn, hoe meer er nog op het moment ingespeeld kan worden op bepaalde wensen omdat er dan ook meer tijd over is. Als u bijvoorbeeld voor uzelf een shoot heeft, kunt u ook alvast bedenken of u verschillende kledingsetjes aan wilt en deze alvast in de goede volgorde klaarleggen. Zo weet u zeker dat u niet een bepaald setje vergeet en alle setjes op de foto komen te staan. 

In welke Nederlandse steden is een fotograaf het meest gezocht?

In de volgende steden wordt er het meest gezocht naar een fotograaf. Dit betekent dat de vraag naar een fotograaf in deze steden het grootst is!

  • Fotograaf Amsterdam
  • Fotograaf Eindhoven
  • Fotograaf Groningen
  • Fotograaf Rotterdam
  • Fotograaf Den Haag
  • Fotograaf Nijmegen
  • Fotograaf Utrecht
  • Fotograaf Zwolle
  • Fotograaf Amersfoort

Kan ik bij ServiceRight Multimedia ook terecht voor een Freelance fotograaf?

Het is ook mogelijk om een freelance fotograaf in te schakelen via ServiceRight Multimedia. Er zijn verschillende soorten fotografen aangesloten bij ServiceRight Multimedia zodat wij kunnen garanderen dat we de beste fotograaf kunnen bieden voor uw klus. Het kan dus een bedrijf zijn waar verschillende fotografen bij zijn aangesloten, maar het kan ook gaan om een freelance fotograaf. Het belangrijkste is dat het doel waarvoor u de fotograaf inschakelt, goed wordt uitgevoerd. Bekijk dus het eerdere werk van de fotograaf en plan indien nodig een kennismakingsgesprek in zodat u kennis kunt maken en kunt ervaren of de klik aanwezig is. Dit kan uiteraard bij zowel een freelance fotograaf als bij een bedrijf met verschillende fotografen. 

Bij ServiceRight Multimedia kunt u terecht voor verschillende fotoshoots. Voor elke fotoshoot of gelegenheid is er een passende fotograaf te vinden. De fotografen hebben elk hun eigen stijl en leggen naar wens uw mooie dag, gelegenheid of moment vast. Of het nu landschapsfotografie betreft, reisfotografie, food fotografie of portretten. Bij ServiceRight Multimedia is voor elke type fotografie wel een specialist aangemeld die voldoet aan uw wensen. Het is mogelijk om snel te schakelen, maar om er zeker van te zijn dat de fotograaf van uw keuze beschikbaar is op de dag dat u het wenst, dient u tijdig de fotograaf te boeken. Zo kunnen we de geschikte freelance fotograaf voor u vastleggen!

Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en wilt u deze met ons bespreken? We zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 beschikbaar op het nummer 088-2222006. 

Kan ik een fotograaf huren voor een langere periode?

Het is zeker mogelijk om een fotograaf in te schakelen voor een langere periode. Gaat u bijvoorbeeld in het buitenland trouwen en wilt u dat de fotograaf al deze dagen aanwezig is? Of organiseert u een meerdaags festival en wilt u van al deze dagen foto’s ontvangen? Voor deze gelegenheden is het raadzaam om een fotograaf in te schakelen voor een langere periode. Het is mogelijk om dit aan te geven bij het boeken van een fotograaf, zodat we de juiste fotograaf voor u kunnen selecteren die ook op meerdere dagen beschikbaar is. 

Naast dat de fotograaf een langere periode aanwezig is, is het ook mogelijk om per dag al de foto’s te ontvangen. Zo kunt u ervoor kiezen dat de fotograaf dezelfde dag nog de foto’s bewerkt en oplevert, zodat u geen lange periode hoeft te wachten op de foto’s, maar u de foto’s direct kunt gebruiken voor bijvoorbeeld social media of voor promotie voor de andere dagen van het event. Maakt het voor u niet uit of de foto’s op dezelfde dag aangeleverd worden of op een later moment? Dan bent u vaak voordeliger uit! Zo kunt u een fotograaf precies naar uw wensen boeken.

Wilt u een bepaald natuurverschijnsel laten vastleggen? Ook voor deze optie is het mogelijk om een fotograaf in te huren voor een langere periode. De natuur laat zich niet leiden en het is daardoor nooit duidelijk wanneer het plaats gaat vinden. Kies daarom voor een fotograaf voor een langere periode, zodat zij het juiste moment voor u kunnen vastleggen!

Fotograaf in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Fotograaf geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw marketing dienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een datum en bureau waarbij u de marketing dienst wilt afnemen.

Stap 3

Uw bedrijfsopzet en promotie is in handen bij een van onze erkende en professionals bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Marketing voor uw Fotograaf?

500+ aangesloten servicepunten (Marketing bureaus)

3 feedback rondes op alle afgeronde projecten

Gecertificeerde marketing bureaus van Nederland

Op maat toegewezen marketing bureau op basis van uw behoefte

Vaste prijs voor uw totale project

Ervaringen met ServiceRight

9.5 van 7742 klantenbeoordelingen

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Marketing

-20%

Teksten schrijver NU tijdelijk 20% korting

SEO Copywriting
Vloeiend Nederlands
Andere talen (op aanvraag)

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke